|
Forum dyskusyjne miłośników twórczości J.R.R. Tolkiena w sieci od 11/2001
|
"Nie wiemy, co nam przyszłość objawi, ale powinniśmy wstąpić na ścieżkę, której wybór jest nieuchronny." Gandalf, Władca Pierścieni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
erui Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 12-05-2022 15:45 Temat wpisu: |
|
|
Przychodzi mi tylko jedno do głowy HOME i/lub The Lord of the Rings: A Reader’s Companion (czyli dwa)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Blazej Mieszkaniec Shire

|
 Wysłany: 12-05-2022 20:22 Temat wpisu: |
|
|
albo powieść na podstawie serialu Amazon "Pierścienie władzy"  _________________ "Lepiej jest się nie odzywać i udawać, że jest się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" - M. Twain |
|
Powrót do góry |
|
 |
M.L. Uprzedzony, ujadający krzykacz / Administrator

|
 Wysłany: 13-05-2022 22:00 Temat wpisu: |
|
|
erui napisał(a) (zobacz wpis): |
Przychodzi mi tylko jedno do głowy HOME i/lub The Lord of the Rings: A Reader’s Companion (czyli dwa)  |
O ile wiem, a nie wiem na pewno, ale mam pewne dobrze umotywowane podejrzenia, to jest to to pierwsze. Ręki uciąć sobie nie dam, ale kierowałbym się w tą stronę, tym bardziej, że jak wiemy od czasów prób Amberu, że nie można wznowić KZO, bez zakupu praw do reszty.
Blazej napisał(a) (zobacz wpis): |
albo powieść na podstawie serialu Amazon "Pierścienie władzy" |
Chyba to bym prędzej przeżył niż szykującego się gniota, a zwłaszcza na chama robioną promocję. Tak na marginesie zbliża się kolejny trailer.  _________________ ēl sīla lūmena vomentienguo
---------------------------------------
For the grace, for the might of our Lord
For the home of the holy
For the faith, for the way of the sword |
|
Powrót do góry |
|
 |
erui Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 14-05-2022 14:26 Temat wpisu: |
|
|
Oby to było HOME + NOME . Tak więc czekamy a jak się pojawi to kupujemy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
M.L. Uprzedzony, ujadający krzykacz / Administrator

|
 Wysłany: 14-05-2022 18:19 Temat wpisu: |
|
|
Oby to było HOME + NOME . Tak więc czekamy a jak się pojawi to kupujemy! |
NoME to akurat będzie na pewno., jest już nawet tłumaczone. Nie wiem czy to Zysk, czy ktoś inny, ale to akurat na pewno. _________________ ēl sīla lūmena vomentienguo
---------------------------------------
For the grace, for the might of our Lord
For the home of the holy
For the faith, for the way of the sword |
|
Powrót do góry |
|
 |
Abe Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 14-05-2022 19:59 Temat wpisu: |
|
|
M.L. napisał(a) (zobacz wpis): |
O ile wiem, a nie wiem na pewno, ale mam pewne dobrze umotywowane podejrzenia, to jest to to pierwsze. Ręki uciąć sobie nie dam, ale kierowałbym się w tą stronę, tym bardziej, że jak wiemy od czasów prób Amberu, że nie można wznowić KZO, bez zakupu praw do reszty.
Blazej napisał(a) (zobacz wpis): |
albo powieść na podstawie serialu Amazon "Pierścienie władzy" |
Chyba to bym prędzej przeżył niż szykującego się gniota, a zwłaszcza na chama robioną promocję. Tak na marginesie zbliża się kolejny trailer.  |
Jak ja na to czekam...ehh..ciekawe jak długo będą jeszcze pompować ten hype zanim coś oficjalnie ogłoszą  _________________ https://rowerowerozterki.wordpress.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|