|
Forum dyskusyjne miłośników twórczości J.R.R. Tolkiena w sieci od 11/2001
|
"Z pewnością nie wybrano cię dla jakichś zalet, których by innym brakowało,
a w każdym razie nie dla władzy lub mądrości. Skoro jednak zostałeś wybrany, musisz dać z siebie tyle siły, serca i rozumu, na ile cię stać." Gandalf do Froda, Władca Pierścieni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Raleen Mieszkaniec Shire
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lukullus Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 10-06-2014 07:07 Temat wpisu: |
|
|
Klasyka
Mam to do dzisiaj i nawet wiem, gdzie leży. Kiedyś przeczytałem też instrukcję... i może uda się kiedyś zagrać, bo wygląda smakowicie. _________________
Cytat: |
Coedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius. |
I am altering the deal. Pray I don't alter it any further. |
Ghaash agh akûl - Nazgûl skoiz
Mirdautas vras!
Karn ghaamp agh nût
Shaut Manwe quiinubat gukh
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Raleen Mieszkaniec Shire
|
 Wysłany: 14-04-2015 20:47 Temat wpisu: |
|
|
To ja jeszcze pozwolę sobie zapytać tych, którzy grali albo ewentualnie próbowali (choć dziś jest to gra z zamierzchłych czasów już), o wrażenia co do grywalności, a Ciebie Lukullusie przynajmniej z lektury przepisów. Ja pamiętam, że raz próbowałem, ale chyba zbyt młodzi byliśmy wtedy i nie wszystko ogarnialiśmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Balin Fundinson Mieszkaniec Shire
|
 Wysłany: 11-04-2019 13:23 Temat wpisu: |
|
|
Raleen napisał(a) (zobacz wpis): |
To ja jeszcze pozwolę sobie zapytać tych, którzy grali albo ewentualnie próbowali (choć dziś jest to gra z zamierzchłych czasów już), o wrażenia co do grywalności, a Ciebie Lukullusie przynajmniej z lektury przepisów. Ja pamiętam, że raz próbowałem, ale chyba zbyt młodzi byliśmy wtedy i nie wszystko ogarnialiśmy. |
Ja, Krasnal starej daty doskonale pamiętam ową grę. Jestem w jej posiadaniu. Grałem tylko jeden raz, skrócona wersja to ok 6-7 godzin gry. Mimo wszystko dobrze wspominam spędzony czas. Grafika jak na owe czasy na wysoki poziomie. _________________ Ponad gór omglony szczyt, pójdziem zanim wstanie świt. By jaskiniom, górom, grotom czarodziejskie wyrwać złoto... |
|
Powrót do góry |
|
 |
igusiowa Mieszkaniec Shire
|
 Wysłany: 05-11-2020 16:38 Temat wpisu: |
|
|
Uwielbiam takie ponadczasowe gry. Sam ich wygląd przyprawia o ciarki, a co dopiero gdy można w taką pograć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|