"Nic nie jest złe na początku." Elrond, Władca Pierścieni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Elek Weteran Bitwy Pięciu Armii

|
 Wysłany: 30-01-2009 10:37 Temat wpisu: |
|
|
Zgodnie z obietnicą, na stronie Tolk Folku w dziale pliki można pobrać 3 pieśni Barbary Karlik wykonane podczas premiery filmu "Do Rivendelli bez powrotu" _________________ Elek Bregalad - Pomarańczowy Szerszeń |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maskotka Mieszkaniec Shire

|
 Wysłany: 30-01-2009 22:35 Temat wpisu: |
|
|
Pieśń Celtycka to "Raggle Taggle Gypsies" w złozeniu z "Miss McDermott" Torlough O'Carolana
Pieśń Erotyczna - to Kołysanka Erotyczna. Teksty mozna znaleźć na mojej stronie WWW
Pieśń o hobbicie zostanie upubliczniona kiedy dorobię się nagrania z sensowną jakością dźwięku i juz w zmienionej tonacji (hobbit isę przeprowadzil nizej, co oznacza że bedzie mógł go śpiewać każdy śmiertelnik)
Jej tekst również na mojej stronie WWW
Edit: osoby które juz pobrały rzeczoną piosenkę proszę o zachowanie jej dla siebie, ewentualne kopiowanie i słuchanie w ramach fandomu i użytkowników forum, a nie w "udostepnionych plikach" i publicznych folderach - nie jest to reprezentatywna próbka moich wykonań ;D
Ze swojej strony mogę obiecać fandomowiczom, że kiedy piosenkę nagram udostepnie ją do ściągniecia za darmo, zapewne ówniez podzielę ze stona Tolk Folku
Pozdrawiam
Maskotka _________________ One String to rule them all, One String to find them,
One String to bring them all and in the music bind them |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|