"To surowa wiosna i niejedna nadzieja jej nie przetrzyma." Aragorn, Władca Pierścieni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monisia Weteran Bitwy Pięciu Armii
|
 Wysłany: 03-06-2002 21:50 Temat wpisu: problemy z forum |
|
|
Czy Wam też się tak często forum zawiesza, czy to ja mam coś z kompem? Nie mogę używać forum, żeby mi się przynajmniej 3 razy z rzędu nie zwiesił Internet Explorer, a często i w ogóle cały Explorer siada... _________________ Już się nie błąkaj (Marek Aureliusz) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adiemus One Ring - One TolkFolk :)

|
 Wysłany: 04-06-2002 13:34 Temat wpisu: |
|
|
Mam to samo... myslalem, ze moze przez serwer, ale skoro nie mnie jednemu...
Czy to jakies nowe, tajne skrypty? _________________ Nadrektor Ridcully stuknął pięścią w bok aparatu, aż omniskop się zakołysał.
– Ciągle nie działa, panie Stibbons! – ryknął. – Znowu mamy to wielkie ogniste oko!
Going Postal |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adan Homo sapiens mediterralis

|
 Wysłany: 04-06-2002 14:05 Temat wpisu: |
|
|
Ja również mam problemy z forum. Inne adresy wchodzą gładko, a forum nie. Opiszę jak to wygląda u mnie. Mam włączoną akceptację wszystkich cookies i sktyptów, więc wiem czy coś wchodzi czy nie. Otwieram forum i niby wszystko Ok, akceptuję pare cookies, potem jakiś skrypt i jest strona. Potem klikam jakiś topik i podobnie. Wybierma temat i czekam, czekam, czekam i nic. Nic nie przychodzi. Zadnego cookies, żadnego skryptu. Oto jak sobie z tym radzę. Kopiuję adres (jeżeli jest więcej otwartych okien to wklejam do notatnika). Zamykam eksploratora i otwieram ponownie wklejając adres. Enter i wsio w pariatkie - cookeis, skrypty strona. Zeby zobaczyć parę topików to jest to nieco męczące. Pare razy się otwiera dobrze, a potem znów trzeba przeprowadzać procedurę z kopiowaniem, zamykaniem, otwieraniem i wklejaniem. Nie zawsze chce mi się lub mam czas to robić. Niektóre tematy więc w ogóle sobie odpuszczam. Czy da się coś z tym zrobić!? Acha w Netscapie jest to samo. Nie jest to więc chyba błąd przeglądarki, ale raczej jakiś feler w połączeniu z serwerem forum. _________________ Pleasant is sleep near running waters,
No memories.
Silence comes out of the mountain,
Night of fears.
Finding my way through the dark black forest,
Where the sun never shines,
Dew is the sweat of the nightingales,
Toiling all night, singing.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nifrodel AlsÃlatiel / Administrator

Nieobecny(a): panta rhei...
|
 Wysłany: 04-06-2002 14:07 Temat wpisu: |
|
|
A u mnie w porzÄ…dku
Wczoraj miałam problemy z wejściem. Dzisiaj tylko chwilowo... _________________ Gwiazdy były dalekie...
Niebo się otwarło
jak gdyby dłoń nieśmiała,
blask siÄ™ do niej garnÄ…Å‚...
~~~~~~~~
Almanach Tolkienowski Aiglos
Eldalairië |
|
Powrót do góry |
|
 |
elfy Administrator

|
 Wysłany: 04-06-2002 15:30 Temat wpisu: |
|
|
żeby forum prawidłowo działało należy używać minimum Microsoft Internet Explorera 5.5 SP2 (już to pisałem w "Bugach na forum" ale jeszcze raz powtórzę.
Monisia, Adan, Adiemus jaką macie wersję przeglądarki poproszę... _________________ "Sprawiedliwość jest dobra i nie pragnie dalszego zła, lecz może sprawić, że zło już uczynione działa nadal i nie powstrzyma go przed wydaniem owocu smutku"
Manwë |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
 Wysłany: 04-06-2002 16:12 Temat wpisu: |
|
|
elfy napisał(a): |
żeby forum prawidłowo działało należy używać minimum Microsoft Internet Explorera 5.5 SP2 (już to pisałem w "Bugach na forum" ale jeszcze raz powtórzę.
Monisia, Adan, Adiemus jakÄ… macie wersjÄ™ przeglÄ…darki poproszÄ™...
|
Ja mam Explorera 6.0.2600.0000
Wiem co prawda że nie wszystko co nowe jest lepsze. Może faktycznie to jego wina. Na 5.5 forum otwierało sie bez zarzutów. _________________ Pleasant is sleep near running waters,
No memories.
Night of fears.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
elfy Administrator

|
 Wysłany: 04-06-2002 18:24 Temat wpisu: |
|
|
spróbój zainstalować do niego najnowszego Service Packa
http://windowsupdate.microsoft.com/ _________________ "Sprawiedliwość jest dobra i nie pragnie dalszego zła, lecz może sprawić, że zło już uczynione działa nadal i nie powstrzyma go przed wydaniem owocu smutku"
Manwë |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
 Wysłany: 04-06-2002 23:30 Temat wpisu: |
|
|
Zrobiłem jak radziliście i nic się nie zmieniło.  _________________ Pleasant is sleep near running waters,
No memories.
Night of fears.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|