"Tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata: dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiazek, gdy oczy wielkich zwrócone są w inna stronę." , Władca Pierścieni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
solaya Mieszkaniec Shire

|
 Wysłany: 31-07-2014 22:44 Temat wpisu: |
|
|
No, udało się. Usunęłam połowę niewyraźnych i szczególnie kompromitujących zdjęć, ale i tak zostało bardzo dużo, jeśli komuś uda się obejrzeć wszystkie za jednym posiedzeniem, niech się pochwali, złożę pokłon.
https://plus.google.com/photos/107599915963242632338/albums/60423201864 49795553?authkey=CLT-7NCnuJPSDw
Dziękuję bardzo wszystkim, których spotkałam na TF-ie, sprawiliście, że ten czas był absolutnie fantastyczny (szczególne podziękowania Marze/Elrondowi za wyciągnięcie mnie zza biurka oraz Kaile/Maglorowi za pilnowanie mi niesfornego synalka a także Kasi, mONIE i Omiemu za ogarnianie nas - jesteście MEGA).
Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Pana Darów - zaiste Ominous .
Ten obrazek znajduje się na serwerze forum i został załadowany przez jego użytkowników. Zaloguj się żeby go obejrzeć.
|
_________________ „Nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu.” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zair Ugru-nad Strażnik Północy

|
 Wysłany: 31-07-2014 22:57 Temat wpisu: |
|
|
Solaya ale Gugiel twierdzi, że muszę mieć Twoje pozwolenie na obejzenie albumu TF-owego. Moze ustaw go na widok publiczny  _________________ Ten nieruchomy już jest martwy, ten, który się rusza, przeżyje.
Żaden człowiek nie może się bronić bez ryzyka.
- J. Liechtenauer
----
Nasz azyl dla zwierząt
shadow of mind
galeria DA
półka w Bibliotece
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ellarona Członek Kompanii Thorina

Dołączył(a): 05 Mar 2005 Wpisy: 87 Skąd: Bielawskie Śródziemie/Poznań
|
 Wysłany: 31-07-2014 23:32 Temat wpisu: |
|
|
Solaya genialne zdjęcia ukradniemy kilkanaście na stronę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
solaya Mieszkaniec Shire

|
 Wysłany: 01-08-2014 08:11 Temat wpisu: |
|
|
Zair Ugru-nad napisał(a) (zobacz wpis): |
Solaya ale Gugiel twierdzi, że muszę mieć Twoje pozwolenie na obejzenie albumu TF-owego. Moze ustaw go na widok publiczny  |
Już ustawione, wybaczcie, pierwsze spotkanie z g+
ellarona napisał(a) (zobacz wpis): |
Solaya genialne zdjęcia ukradniemy kilkanaście na stronę  |
Nie ma problemu, bardzo mi miło
Połączyłem dwa posty
-Ominous _________________ „Nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu.” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zair Ugru-nad Strażnik Północy

|
 Wysłany: 01-08-2014 08:20 Temat wpisu: |
|
|
solaya napisał(a) (zobacz wpis): |
Zair Ugru-nad napisał(a) (zobacz wpis): |
Solaya ale Gugiel twierdzi, że muszę mieć Twoje pozwolenie na obejzenie albumu TF-owego. Moze ustaw go na widok publiczny  |
Już ustawione, wybaczcie, pierwsze spotkanie z g+  |
Działa
Świetne zdjęcia  _________________ Ten nieruchomy już jest martwy, ten, który się rusza, przeżyje.
Żaden człowiek nie może się bronić bez ryzyka.
- J. Liechtenauer
----
Nasz azyl dla zwierząt
shadow of mind
galeria DA
półka w Bibliotece
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mara Członek Kompanii Thorina

Dołączył(a): 30 Kwi 2013 Wpisy: 142 Skąd: Szara Przystań (Gdynia)
|
 Wysłany: 01-08-2014 16:19 Temat wpisu: |
|
|
No, udało się. Usunęłam połowę niewyraźnych i szczególnie kompromitujących zdjęć, ale i tak zostało bardzo dużo, jeśli komuś uda się obejrzeć wszystkie za jednym posiedzeniem, niech się pochwali, złożę pokłon. |
Trzymam za słowo, ojcze Earendilu. (Btw. to coś w Twym avatarze to świecący na niebie Vingilot? ) Obejrzałam za jednym zamachem... i chcę więcej. Zwłaszcza tych kompromitujących
PS. To da się ściągnąć?
(Jak nie, to będę wydębiać osobiście...) _________________ "Nie na zawsze przykuci jesteśmy do okręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie."
Członek LOS - Ligi Obrońców Szczerby (Maglora) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ominous Ogarniacz nieogarniających

|
 Wysłany: 01-08-2014 17:41 Temat wpisu: |
|
|
Mara napisał(a) (zobacz wpis): |
No, udało się. Usunęłam połowę niewyraźnych i szczególnie kompromitujących zdjęć, ale i tak zostało bardzo dużo, jeśli komuś uda się obejrzeć wszystkie za jednym posiedzeniem, niech się pochwali, złożę pokłon. |
Trzymam za słowo, ojcze Earendilu. |
O to my z Kasią też! W nocy zmogliśmy wszystkie na raz. Było warto
Mara napisał(a) (zobacz wpis): |
i chcę więcej. Zwłaszcza tych kompromitujących |
Po tym co widziałem, naprawdę boję się jak mogą wyglądać bardziej kompromitujące...
Jasne, że się da. Klikaj w strzałke w górnym prawym rogu i tam jest pobierz  _________________
<I'm not good, I'm not nice, I'm just right.>
"Nawet jak jest obłędnie wesoły, to jest bezuczuciową szują."
Nie pytaj, co Tolk-Folk może zrobić dla Ciebie, ale co Ty, Anonymous możesz zrobić dla Tolk-Folku!
czuwa! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nerya Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 02-08-2014 18:38 Temat wpisu: |
|
|
To będziesz miała z tymi kompromitującymi ładny materiał do szantażu
Rewelacyjne zdjęcia, miło znowu wrócić pamięcią na Dwór Namiotowy, tylko smutno trochę, że znowu trzeba czekać cały, długi rok. Pozostaje katowanie muzyki bitewnej i DTH na pocieszenie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|