"To surowa wiosna i niejedna nadzieja jej nie przetrzyma." Aragorn, Władca Pierścieni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
którego z synow Fëanora lubisz najbardziej? |
Maedhrosa |
|
44% |
[ 21 ] |
Maglora |
|
21% |
[ 10 ] |
Celegorma |
|
2% |
[ 1 ] |
Caranthira |
|
4% |
[ 2 ] |
Curufina |
|
2% |
[ 1 ] |
Amroda |
|
0% |
[ 0 ] |
Amrasa |
|
0% |
[ 0 ] |
Żadnego |
|
25% |
[ 12 ] |
|
Oddano głosów : 47 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Leadriga Weteran Bitwy Pięciu Armii

Nieobecny(a): jak północny wiatr, przelatuję i znikam ;)
|
 Wysłany: 12-02-2015 00:08 Temat wpisu: |
|
|
Żadnego Cała ta rodzinka nie była zbyt sympatyczna, a choć lubię Elronda i cieszę się, że Mistrz kazał się Maglorowi nad nim ulitować, to (poprawcie, jeśli się mylę) zdaje się, że gdyby nie napaść na Sirion, w ogóle nie potrzebowałby on zastępczych rodziców  _________________ "Historio, historio,
czarna dyskoteko,
nie pozwalasz wytchnąć
ludziom ani wiekom.
Historio, historio,
jaka w tobie siła,
żeś ty całe światy
z mapy poznosiła."
-Agnieszka Osiecka "Orszaki, dworaki" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sędziwojka Lady of Casterly Rock

Dołączył(a): 23 Gru 2007 Wpisy: 1077 Skąd: Smoków, Lutetia & Al-Ándalus
Nieobecny(a): Far away. In the Halls of Mandos.
|
 Wysłany: 12-02-2015 21:49 Temat wpisu: |
|
|
Nadal mam sentyment do Tatusynków, jednak moja ekscytacja nimi minęła (podobnie jak ogólna fascynacja twórczością Tolkiena). Niewykluczone, że kiedyś powróci*. Od czasu, kiedy się wpisywałam w tym temacie 3 lata temu, obiektami mojego zainteresowania zdecydowanie stali się blondyni wszelakiego rodzaju (Finarfin, Glorfindel, Ingwe).
* zaobserwowałam u siebie cykliczność pewnych faz. I faza tolkienowska: 2002-2004, posucha, II faza: 2007-2009, od 6 lat jest znów przeeeerwa, dość długa.
Podobnie miałam z epoką napoleońską - I faza - 2000-2001, II, znacznie bardziej nasilona - 2007-2008. _________________ And who are you
The proud Lord said
That I should bow so low (…)
And so he spoke, that lord of Castamere,
But now the rains weep o'er his hall, with no one there to hear.
Deviantart | Herbaciane zapiski | Tumblr |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|