| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nolimon Członek Kompanii Thorina

Dołączył(a): 26 Lip 2006 Wpisy: 104 Skąd: Dalekie Południe / Grybów
|
 Wysłany: 15-03-2010 19:34 Temat wpisu: Tolk Folk na Facebooku |
|
|
Założyłem na facebooku te-efową grupę, nazywa się "Tolk Folk" . Zapraszam do dołączania Wszelkie sugestie co do opisu, logo, nowych adminów, wszelkich zmian bardzo mile widziane. Na TFie byłem tylko trzy razy, w tym raz na całym, więc są osoby, którym bardziej należy się przywództwo w grupie i inicjatywa
Wkleję tu to, co napisałem już o facebooku w wątku o n-k: "z plusów facebooka: wielka wchłanialność zdjęć, przystępność w obsłudze, łatwość komunikacji, międzynarodowość - Czechom byłoby łatwiej się odnaleźć, a i znalazłem Tami Swartz i Adama Kleina." Istotnie, facebook mógłby pomóc w komunikacji z gośćmi z zagranicy i ogólnej promocji imprezy. Do tego jeszcze lepiej byłoby założyć "stronę" TFu dla fanów (w grupie można zostać członkiem, a na stronie - fanem; różnica jest taka, że strona wysyła powiadomienia do wszystkich fanów np. o ważnych kwestiach dot. imprezy, a grupa nie), co czyni reprezentację na facebooku bardziej oficjalną, ale to zostawiam dla organizatorów. _________________ Qui melil i lótë i harya menerya min elendë, é alassë tiriën menelenna. Ilyë eleni nar lilótië. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sirielle Ontalómë

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaile Weteran Bitwy Pięciu Armii

|
 Wysłany: 15-03-2010 20:36 Temat wpisu: |
|
|
Musialam zalozyc nowe konto, na stare zapomnialam i hasla i maila Dopisalam sie. _________________ There he shouted in a voice like a horn blown among the mountains, and all that were gathered beneath the Trees and the foemen in the mists of the square heard him: "Great is the victory of the Noldoli!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
 Wysłany: 15-03-2010 22:42 Temat wpisu: |
|
|
Mamy już 17 TFowców Sirielle i Mona, dzięki za zdjęcia
Wysłałem już zaproszenia do Adama Kleina i Tami Swartz  _________________ Qui melil i lótë i harya menerya min elendë, é alassë tiriën menelenna. Ilyë eleni nar lilótië. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Opar Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 16-03-2010 20:12 Temat wpisu: |
|
|
Adam już zaakceptował
Ja wysłałem do Marieke z Anois
I też podeślę jakieś fotki dziś  _________________ Mornië utúlië.
Mornië alantië |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
 Wysłany: 18-03-2010 17:20 Temat wpisu: |
|
|
Mamy w tej chwili 41 osób, jest i Tami, i Adam, i Marieke Nadsyłane są zdjęcia
Może ktoś zna imiona i nazwiska naszych wspaniałych Czechów?
EDIT: Trochę pogłówkowałem i przypomniałem sobie tytuł ich sztuki z TFu... "Pad Gondolinu"! Tym sposobem dotarłem do ich strony... na facebooku Już ich zapraszam  _________________ Qui melil i lótë i harya menerya min elendë, é alassë tiriën menelenna. Ilyë eleni nar lilótië. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
M.L. Uprzedzony, ujadający krzykacz.

|
 Wysłany: 20-03-2010 10:59 Temat wpisu: |
|
|
Nawet gdzieś tam mam konto na Facebooku, ale zapomniałem i hasła, i loginu, a nowego chyba na razie nie chce mi się zakładać. Wystarczy mi, to forum do kontaktów w sprawie Tolk Folkowej. _________________ On przyniesie narodom Prawo. Nie będzie wołał ni podnosił głosu, nie da słyszeć krzyku swego na dworze. Nie złamie trzciny nadłamanej, nie zgasi [ledwo] tlejącego się knotka (Iz 42, 1-3). |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
 Wysłany: 23-03-2010 00:45 Temat wpisu: |
|
|
Mimo wszystko cieszę się, MLu, że dołączyłeś
Informuję, że jest dla admina dostępna opcja "Wyślij wiadomość do wszystkich członków grupy"; jeśli zajdzie potrzeba przekazania czegoś ważnego przed TFem dla wszystkich, mogę to zrobić w imieniu forum, póki nie będzie propozycji co do nowych adminów Teoretycznie adminów w grupie może być nieskończenie wiele Dobrze byłoby, aby był to ktoś związany blisko z TFami i dobrze poinformowany Funkcja "napisz do wszystkich" może być przydatna, bo przecież nie każdy zagląda na fora ze stałą częstotliwością, z przeróżnych względów. Pewnie niektórzy na społecznościówki, typu fb, zaglądają się częściej. Dodatkowo, nie jestem pewien, ale takie powiadomienie o przyjściu wiadomości dotrze też na maila każdej osoby (o ile sobie nie wyłączyła powiadomień).
Jednym zdaniem: grupa na facebooku może ułatwić komunikację i poznawanie się.
Nie chodzi tu o zastąpienie forum pod żadnym względem  _________________ Qui melil i lótë i harya menerya min elendë, é alassë tiriën menelenna. Ilyë eleni nar lilótië. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|