Gruchnęła wieść, że 31 sierpnia odbędą się w Multikinach w całej Polsce nocne maratony filmowe WP w wersjach reżyserskich i Trójmiasto także się wybiera Bardzo dziękuję Omiemu za wypytanie osób do których nie miałem kontaktu innego niż forum i pomoc w ogarnięciu tego wydarzenia.
Do rzeczy. Kupiłem przed chwilą 4 bilety do gdańskiego Multikina. Środek sali w poziomie, w pionie górna część. Poniżej zaznaczyłem nasze miejsca:
Bilety zostały już przez mnie opłacone i znajdują się bezpiecznie w mojej skrzynce mailowej. Co do płatności to albo w dniu Maratonu, albo przelewem na moje konto jeśli komuś się spieszy (dane do przelewu mogę podać na PW). Bilety ulgowe dla Alleri i Omiego kosztowały 32,50 PLN, a normalne dla Kaile i mnie 35,50 PLN. Te 0,50 PLN to marża Multikina za sprzedaż online Zabawni są
Sprawy mają się tak, na tę chwilę, że mi pasuje wszystko, Alleria zaproponowała mały wypad do biedronki po zaopatrzenie, a telefon Kaile nie odpowiada.
Osobiście zgadzam się z wizją sklepu, z tym że biedra do 21, a najbliższa o ile mi wiadomo jest koło Manhatannu, czyli ledwie 3 przystanki od Multikina. To co, umawiamy się pod biedrą o 20 i spacerkiem potem do kina? Jakęś innę propozyszn?
Ps. Jutro rana wybywam do Gdańska, i będę na bezneciu zapewne, więc uprzedzam, że kontakt jedynie telefoniczny (no i facebook w komórce ) _________________ <I'm not good, I'm not nice, I'm just right.>
"Nawet jak jest obłędnie wesoły, to jest bezuczuciową szują."
Nie pytaj, co Tolk-Folk może zrobić dla Ciebie, ale co Ty, Anonymous możesz zrobić dla Tolk-Folku!
Mapka dla zagubionych:
Mam nadzieje, że dość jasno oznaczyłem Mogłem się pomylic o kilkadziesiąt metrów, ale na pewno się znajdziemy. (wcześniej tam była "Zatoka") Zielone kreski to przystanek tramwajowy, Manhattan na żółto.
Ps. Kaile jednka żyje i juz poinformowana
Więc widzimy się o 20 pod biedronką. _________________ <I'm not good, I'm not nice, I'm just right.>
"Nawet jak jest obłędnie wesoły, to jest bezuczuciową szują."
Nie pytaj, co Tolk-Folk może zrobić dla Ciebie, ale co Ty, Anonymous możesz zrobić dla Tolk-Folku!
Dołączył(a): 23 Gru 2007 Wpisy: 1066 Skąd: Smoków, Lutetia & Al-Ándalus
Nieobecny(a): Far away. In the Halls of Mandos.
Wysłany: 28-08-2012 18:01 Temat wpisu:
O, Manhattan to jedno z moich ulubionych miejsc we Wrzeszczu. I jest tam świetna Mediateka. Szkoda, że nie mogę się tam teleportować i pójść z Wami.
Jednak jeden obejrzany maraton LOTRa mi już wystarczy.
Miłego oglądania! _________________ And who are you
The proud Lord said
That I should bow so low (…)
And so he spoke, that lord of Castamere,
But now the rains weep o'er his hall, with no one there to hear. Deviantart | Herbaciane zapiski | Tumblr
Wysłany: 02-09-2012 12:37 Temat wpisu:
Sądzę, że nieco o naszym spotkaniu można napisać. Dla mnie to był pierwszy w życiu maraton filmowy. Byliśmy w Biedronce, zaopatrzyliśmy się w jedzonko i napoje. Spacerkiem dotarliśmy do kina, bo szybciej się już nie dało z pewnych względów. Było dużo ludzi w kinie. Późno zaczęli wpuszczać i usiedliśmy dopiero 20 minut po rozpoczęciu filmu. Największe wrażenie pozostawiła muzyka i nagłośnienie. Jednak niefajnie było usłyszeć nagle za plecami krzyk nazgula. Bałam się przeokropnie.
Przysnęłam ciutkę na bitwie pod Helmowym Jarem. Szkoda.
Było cudownie. Dla tej muzyki jeszcze raz by się obejrzało. Ech. To kiedy spotkanie? _________________ "Jestem jak dobrze zadbane drzewko owocowe, pełen dobrze wyćwiczonych uczuć, dobrze wyćwiczonych sprawności, tego, do czego jestem zdolny, a wszystko po to, aby inni brali to dla siebie".
"Diuna" Frank Herbert
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale