"Tak to już jest, że o życiu szczęśliwym i radosnym nie ma wiele do powiedzenia, dopóki się nie skończy. Podobnie też cudowne i piękne dzieła same są swoimi pomnikami, dopóki istnieją i można je oglądać, a dopiero wtedy, gdy są zagrożone lub na zawsze zniszczone, zaczyna się je opiewać w pieśniach." O Doriath przed nastaniem Słońca i Księżyca, Silmarillion
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Galadin Mieszkaniec Shire

|
 Wysłany: 20-08-2010 23:02 Temat wpisu: |
|
|
Chciałbym tylko ogłosić że od 10 września LOTRO będzie FREE TO PLAY w Stanach jak i w Europie. Oczywiście będą mikrotransakcje, coś pewnie w rodzaju DnD Online, ale tego się jeszcze dowiemy. http://lotronline.pl/news.php?id=1279
Także warto obserwować co się będzie z grą działo i...tylko grać pozostaje.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nickszalinski Urodzony na Ardzie
|
 Wysłany: 26-08-2010 16:02 Temat wpisu: |
|
|
Zarejestrowałem się w USA i mi pisze coś takiego:
The Lord of the Rings Online™ Subscriptions
20.08.2010 [Edit Nickname] ACTIVE
Subscription Plan
Free Period
Signup Date
August 19, 2010
Forum Account
nickszalinski | Change Forum Password
Game Version History
Shadows of Angmar™ Guest
Lord of the Rings Online™ Beta
Dostałem na takiej 1 stronce 2 kody, 1 wpisałem a 2 był invalid, pewnie był jakiś zastępczy albo do europy, no i dodała mi się ta beta do historii a nie wiem czego to beta i co z tym zrobić powie ktoś o co w tym chodzi? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sidewalk Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 26-08-2010 22:20 Temat wpisu: |
|
|
Beta trwa bodajże 10 dni (ostatnio nawet grałem). Po prostu ściągasz grę i cieszysz się przez 10 dni darmowym graniem, jeśli się spodoba, to 10 września kontynuujesz grę za free, albo kupujesz abonament. _________________ Człowiek mądry zapyta, głupiec uda, że wie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Goku Ka-Me-Ha-Me-Ha!

|
 Wysłany: 03-11-2010 21:28 Temat wpisu: |
|
|
Dostałem dzisiaj mailem to co poniżej. Kiedyś miałem tam płatne konto ale nie przedłużyłem (nie było z kim grać). Kilka razy dostawałem oferty darmowej gry ale zawsze jako promocję i jasno określone na jaki czas. Teraz to wygląd jakby rezygnowali z opłat za grę online na stałe. Wie ktoś coś o tym?
http://www.codemasters.com/emails/lotro/f2p_announce2/f2p_m2_uk_web.htm l
Ten obrazek znajduje się na serwerze forum i został załadowany przez jego użytkowników. Zaloguj się żeby go obejrzeć.
|
_________________ play dirty, play dead - just be yourself |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aegnor Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 03-11-2010 21:49 Temat wpisu: |
|
|
Twórcy gry przebudowali model finansowy projektu i teraz (w Stanach nawet już chyba od czerwca) gra jest na stałe dostępna za darmo, z dodatkowymi opcjami i zawartością dostępnymi odpłatnie. _________________ Elves. "They are quite different from what I expected – so old and young, and so gay and sad, as it were." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Goku Ka-Me-Ha-Me-Ha!

|
 Wysłany: 03-11-2010 22:06 Temat wpisu: |
|
|
oo to trzeba się spróbować reaktywować
Dzięki za wyjaśnienie  _________________ play dirty, play dead - just be yourself |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sirielle Ontalómë / Administrator

|
 Wysłany: 06-11-2010 16:28 Temat wpisu: |
|
|
Hmmm, instaluję z ciekawości, zrobiłam konto i każe mi kupić klucz aktywacji. To gdzie się uzyskuje darmowy?
Edit.
Poprawka - gra działa be opłat. Loremnaster do usług Udało mi się pogadać z Elrondem & Co, powalczyć i udać się do kolejnego miejsca. Dziwne, że chmara owadów jest trudniejsza do zabicia, niż krasnolud (i w ogóle dlaczego krasnoludy atakują Rivendell?). No, to już wiem jak wygląda grafika. Elrond nawet całkiem nieźle zrobiony, gorzej z synami, ci zawsze mają pecha Nie wiem jak ubrać pancerz, który dostałam, ale może wystarczy, ze jest w inventory? W każdym razie nie zamierzam grać dalej, ale fajnie się było przejść po cyfrowym Rivendell  _________________ Portfolio|dA|Last.fm
Á mahta Valarauko! Áva usë! Aaaaaaaarrrgh, á entula!!!
Nelyafinwë żyje! I już zna Zasady forum (MiniFAQ), a Ty?
Przymierze AntySzczerbowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Golden Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 25-07-2012 12:34 Temat wpisu: |
|
|
Odświeżam temat
Lotr online rozwija się świetnie we wrześniu nowy dodatek wchodzi "Rohan", ja cały czas bez przerwy przemierzam wzdłuż i wszerz Śródziemie w poszukiwaniu przygód
Chciałbym zapytać czy ktoś z forumowiczów gra obecnie w Lotr online ?? _________________ ...kto szuka, ten najczęściej coś znajduje, niestety czasem zgoła nie to, czego mu potrzeba... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|