" `Dzień dobry` powiedział Bilbo i powiedział to z całym przekonaniem, bo słońce świeciło, a trawa zieleniła się pięknie. Gandalf jednak spojrzał na niego spod bujnych, krzaczastych brwi, które sterczały aż poza szerokie rondo kapelusza. `Co chcesz przez to powiedzieć?` - spytał. `Czy życzysz mi dobrego dnia, czy oznajmiasz, że dzień jest dobry, niezależnie od tego, co ja o nim myślę; czy sam dobrze się tego ranka czujesz, czy może uważasz, że dzisiaj należy być dobrym?` `Wszystko naraz` rzekł Bilbo. `A na dodatek, że w taki piękny dzień dobrze jest wypalić fajkę na świeżym powietrzu.`" Bilbo i Gandalf, Hobbit
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michael Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 30-07-2013 20:23 Temat wpisu: |
|
|
Zmiana zacna, ale podtrzymując swoją tradycję czepiania się szczegółów zapytam, czy nie można by wrócić do podwójnego dwukropka? Chyba jednak ładniej wygląda.  _________________ Wherever the Catholic sun doth shine,
There’s always laughter and good red wine.
At least I’ve always found it so.
Benedicamus Domino!
- H. Belloc
_____
Truth Himself speaks truly, or there's nothing true. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
 Wysłany: 12-08-2013 19:14 Temat wpisu: |
|
|
Jedna krótka uwaga: przy wybraniu opcji 'pokaż tylko ten wpis' nad wpisem nie pojawia się ten taki 'łańcuch lokalizacji' (chodzi mi o to: Forum tolkienowskie -> Uwagi i propozycje -> PROPOZYCJE NOWYCH DODATKÓW NA FORUM). Wiem, że to szczegół i pewnie mało istotny, ale jeżeli nie jest to wielki problem, to może warto byłoby to dodać.  _________________ Wherever the Catholic sun doth shine,
Benedicamus Domino!
- H. Belloc
_____
|
Powrót do góry |
|
 |
elfy Administrator

|
 Wysłany: 12-08-2013 20:08 Temat wpisu: |
|
|
Ale po co linki nawigacyjne w podglądzie 1 wpisu? Temat z jakiego pochodzi wpis już się wyświetla w nazwie okna. _________________ "Sprawiedliwość jest dobra i nie pragnie dalszego zła, lecz może sprawić, że zło już uczynione działa nadal i nie powstrzyma go przed wydaniem owocu smutku"
Manwë |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
 Wysłany: 13-08-2013 20:54 Temat wpisu: |
|
|
Po to, że wczoraj próbowałem z takiego podglądu powrócić na główną i z zaskoczeniem odkryłem, że to nie takie proste. Ale prawda, że szczególnie potrzebne to to nie jest (tym bardziej, ze pewnie mało kto w ogóle z tej funkcji korzysta), dlatego piszę, że mało istotna sprawa. _________________ Wherever the Catholic sun doth shine,
Benedicamus Domino!
- H. Belloc
_____
|
Powrót do góry |
|
 |
Sirielle Ontalómë / Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
elfy Administrator

|
 Wysłany: 13-08-2013 22:21 Temat wpisu: |
|
|
Tylko, że na przykładzie powyżej "Pokaż wpis" nie otwiera się w nowym oknie tylko zamiast całego tematu. U nas wystarczy po prostu zamknąć okno i jest się w temacie z którego to okno zostało wywołane. _________________ "Sprawiedliwość jest dobra i nie pragnie dalszego zła, lecz może sprawić, że zło już uczynione działa nadal i nie powstrzyma go przed wydaniem owocu smutku"
Manwë |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sirielle Ontalómë / Administrator

|
 Wysłany: 13-08-2013 23:20 Temat wpisu: |
|
|
Nie, jeśli ktoś podlinkuje pojedynczy wpis.
Edit.
Zaraz, zaraz - zmieniałeś coś? Widzę, że jest taki link. To się nie zrozumieliśmy, bo ja myślałam, że tego linku nie ma  _________________ Portfolio|dA|Last.fm
Á mahta Valarauko! Áva usë! Aaaaaaaarrrgh, á entula!!!
Nelyafinwë żyje! I już zna Zasady forum (MiniFAQ), a Ty?
Przymierze AntySzczerbowe
Ostatnio zmieniony przez Sirielle dnia 14-08-2013 17:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
elfy Administrator

|
 Wysłany: 14-08-2013 16:00 Temat wpisu: |
|
|
Dla wyjaśnienia:
po kliknięciu w "Zobacz wpis" otwiera się nowe okno przeglądarki:
Po zamknięciu okna jesteśmy w tym samym miejscu skąd wywołaliśmy okno.
a dla zakończenia to nie przekonaliście mnie i nie będzie mi się chciało tego co wymyśliliście a co nie do końca rozumiem i już nie chce mi się tracić czasu by dyskutować przez wiele wpisów i zrozumieć (oddech ) zrobić
W ogóle to jak ktoś zgłasza nową funkcję to niech jako szablon weźmie niedawny wpis Meldagora, gdzie jest wszystko ładnie: opisane, zaprzykładowane , oscreenowane, opisane na screenie.
Nie mam czasu dochodzić o so chozi w 1 z 10 kroków  _________________ "Sprawiedliwość jest dobra i nie pragnie dalszego zła, lecz może sprawić, że zło już uczynione działa nadal i nie powstrzyma go przed wydaniem owocu smutku"
Manwë |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|