Klub Tolkienowski w Pile
Idź do strony 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Następna  :|=|:
Forum dyskusyjne miłośników twórczości J.R.R. Tolkiena -> Spotkania na żywo, konwenty, konferencje

#1: Klub Tolkienowski w Pile Autor: NifrodelSkąd: Ossiriand WpisWysłany: Dzisiaj o
    ----
Miło mi ogłosić, że i w Pile powstaje Klub Tolkienowski Elfik pod opieką adminów tego forum Z przymrużeniem oka

Pierwsze spotkanie (inauguracyjne) odbędzie się w piątek 11 maja 2007 w czytelni Powiatowej i Miejskiej Biblioteki Publicznej przy ul. Mariana Buczka 14 Elfik
o godzinie 17.00 mam pomysł!!!

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych pogadankami o Tolkienie i tematach okołotolkienowskich Język w gronie miłośników prozy Mistrza. z otwartymi ramionami, i`m all your`s

#2:  Autor: Mellorn WpisWysłany: Dzisiaj o
    ----
To świetna wiadomość, bo im więcej klubów tym lepiej dla polskiej tolkienistyki. Niewykluczone, że wpadnę do Was wakacje, kiedy to będę w odwiedzinach u rodziny w Kuznicy:). A stamtąd do Piły to tylko pare kilometrówUśmiech

#3:  Autor: hithlomeSkąd: Ered Mithrin WpisWysłany: Dzisiaj o
    ----
Strasznie się cieszę! raz, dwa, raz, dwa, tempo! Do Piły mam zaledwie godzinkę pociągiem wieeeeeeeeeelgachny uśmiech Wprawdzie to się zmieni w październiku, jak pójdę na studia, ale do tego czasu... wieeeeeeeeeelgachny uśmiech
Hm, szkoda tylko, że to 11, bo akurat mam maturę... ale matura w końcu rano, więc postaram się wpaść Język To byłby całkiem niezły relaks Z przymrużeniem oka

#4:  Autor: Balduran WpisWysłany: Dzisiaj o
    ----
No ja się postaram wpaść ze znajomym

#5:  Autor: NifrodelSkąd: Ossiriand WpisWysłany: Dzisiaj o
    ----
No to czekam na Was jedenastego Z przymrużeniem oka Jestem za

Zrobiłam trochę ogłoszeń i porozwieszałam po mieście Uśmiech

#6:  Autor: SirielleSkąd: Himring (Szczecin) WpisWysłany: Dzisiaj o
    ----
A nie chciałoby się wam przyjechać do Szczecina, co? Z przymrużeniem oka
A z drugiej strony Piła nie tak daleko... hmmmm... Pomyślimy wieeeeeeeeeelgachny uśmiech

#7:  Autor: Balduran WpisWysłany: Dzisiaj o
    ----
Sirielle napisał(a) (zobacz wpis):
A nie chciałoby się wam przyjechać do Szczecina, co? Z przymrużeniem oka
A z drugiej strony Piła nie tak daleko... hmmmm... Pomyślimy wieeeeeeeeeelgachny uśmiech

Kiedyś ktoś musi przyjechać tutaj wreszcie Jestem rozwalony

#8:  Autor: Eriu CunninghanSkąd: z Lublina WpisWysłany: Dzisiaj o
    ----
Wpadłabym na jeden dzień do Piły na inauguracje klubu Jestem za Niestety piątek mam zawalony ćwiczeniami Nic nowego

Strona 1 z 21