"Lepiej nawet najgorszej prawdzie patrzeć w oczy." Sam Gamgee, Władca Pierścieni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vilva Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 04-07-2011 15:57 Temat wpisu: |
|
|
My z Jackiem pewnie będziemy we środę, z tym że on jedzie z Trójmiasta (interesy i robota), ja z Wa-wy (interesy i robota). Jak się uda to nocnymi do Wrocka, lub w środę porannymi. Zazdroszczę troszkę Ewie, która może już tam jest (chciała dotrzeć już w poniedziałek)...
Do widzenia na łące u stóp gór Sowich:) _________________ Obrazki:) I jeszcze więcej obrazków |
|
Powrót do góry |
|
 |
Galmir Mieszkaniec Shire

|
 Wysłany: 06-07-2011 05:59 Temat wpisu: |
|
|
Szkoda,że zabraknie kilku osób
Wyprawa Kędzierzyńska właśnie wyruszyła,mamy zamiar być na polu...jak dojedziemy
Do zobaczenia!!!  _________________ Spłynęła łza po policzku
kryształowa.
Kolejna w rzece krwi swe miejsce
znalazła,
mącąc oblicze Księżycowego
Boga.
Ostatnie elfickie ostrze wbite
po rękojeść w ziemię.
Ostatni Elf w rzece krwi rodaków
po jasnÄ… szyjÄ™ zanurzony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartolini166 Członek Kompanii Thorina
Nieobecny(a): Zbubił drogę do Śródziemia.
|
 Wysłany: 06-07-2011 15:30 Temat wpisu: |
|
|
Miłej zabawy Wam życzę _________________ "Ja, proszę pana, jestem raczej człowiekiem niewiedzy niż wiedzy. Więcej nie umiem, niż umiem. Więcej nie znam, niż znam. Więcej we mnie wątpliwości niż pewności, więcej poszukiwania niż znajdowania..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|