Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alqualaure Weteran Bitwy Pięciu Armii

Nieobecny(a): Błąkam się pewnie po świecie, Númello Rómenna ar Formello Hyarmenna ;)
|
 Wysłany: 11-07-2009 23:23 Temat wpisu: |
|
|
Czy ktoś jeszcze pamięta o istnieniu Rabatki? Przerwa była długa, nauczyciele nie mieli dla nas litości pod koniec roku, ale szkoła się skończyła, tak więc mogę teraz zaprezentować nowego kfiatka (jednego, ale długiego )
Zapraszamy: http://rabatka-tolkienowska.blog.onet.pl/  _________________ ~Na wysokościach siedem Hathor westchnęło z ukontentowaniem.~
Śmierć: NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA.
Półeczka w Bibliotece Minas Tirith
Mój dA
LiveJournal |
|
Powrót do góry |
|
 |

Nieobecny(a): Błąkam się pewnie po świecie, Númello Rómenna ar Formello Hyarmenna ;)
|
 Wysłany: 09-08-2009 00:21 Temat wpisu: |
|
|
Do listy autorów rabatkowych dodajemy Silmethúlë. Gratulacje.
 _________________ ~Na wysokościach siedem Hathor westchnęło z ukontentowaniem.~
Mój dA
LiveJournal |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
 Wysłany: 28-03-2010 00:24 Temat wpisu: |
|
|
Kaile i Elindil dodane do listy
A Rabatka zaczyna kiełkować na wiosnę http://rabatka-tolkienowska.blog.onet.pl/
PS. Wiadomość raczej dobra: Niuch jest obecnie w posiadaniu papierowej wersji Rabatki, tak więc razem z Szynszylą Rabatka trafi na TF.  _________________ ~Na wysokościach siedem Hathor westchnęło z ukontentowaniem.~
Mój dA
LiveJournal |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaile Strażnik Północy

|
 Wysłany: 28-03-2010 04:10 Temat wpisu: |
|
|
Labedziu co tam robi ten suchar ode mnie? To.. to.. no, lepiej nic.
Gdzie sie podzial ten przepis na pieczonego labedzia z marchewkami i groszkiem? _________________ 'Here once was light, that the Valar begrudged to Middle-earth, but now dark levels all. Shall we mourn here deedless for ever, a shadow-folk, mist-haunting, dropping vain tears in the salt thankless Sea?' |
|
Powrót do góry |
|
 |
Niuchaczaus Członek Kompanii Thorina

Dołączył(a): 07 Maj 2008 Wpisy: 212 Skąd: Beleriand (Ost-i-Sidhannui)
Nieobecny(a): Na Przełęczy
|
 Wysłany: 17-06-2010 00:34 Temat wpisu: |
|
|
Nowy wpis w Rabatce, taki specjalnie przedtolkfolkowy - kfiatki bielawskie z zeszłego roku, dotąd zakopane głęboko w papierach, wykiełkowały Prawdopodobnie to tylko malutki ułamek wszystkich godnych zapisania słów, jakie na TFie można było usłyszeć, dlatego jeśli ktoś zanotował jeszcze inne niż te umieszczone, chętnie je dodamy. Zapraszamy do czytania, a w Bielawie - do dalszego gromadzenia... e... materiału szkółkarskiego  _________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
(Augustyn z Hippony)
Honorowa Prezes PAS
OSANwE - NMI6  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|