"Tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata: dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiazek, gdy oczy wielkich zwrócone są w inna stronę." , Władca Pierścieni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adiemus One Ring - One TolkFolk :)

|
 Wysłany: 10-04-2009 20:30 Temat wpisu: |
|
|
do używania gospody potrzebna jest darmowa wtyczka Flash Player zrobiona przez Adobe. do popbrania (za free ofkoz) np. tutaj: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=293&Flash+Player+10.0 .22.87 _________________ Nadrektor Ridcully stuknął pięścią w bok aparatu, aż omniskop się zakołysał.
– Ciągle nie działa, panie Stibbons! – ryknął. – Znowu mamy to wielkie ogniste oko!
Going Postal |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alqualaure Weteran Bitwy Pięciu Armii

Nieobecny(a): Błąkam się pewnie po świecie, Númello Rómenna ar Formello Hyarmenna ;)
|
 Wysłany: 01-07-2009 22:10 Temat wpisu: |
|
|
Już któryś z kolei raz mi się tak zdarzyło i nie mam pojęcia, co jest powodem:
kiedy wpisuję /me ..., żeby się pojawił mój nick i zdanie oznajmujące, ale nie wypowiedź, na oknie głównym wszystko gra. Jednak kiedy wpiszę to w oknie prywatnej rozmowy, na głównym wyskakuje coś takiego:
Cytat: |
[Alqualaure]: /me [...]
[Alqualaure]: Warning ! Only IRC subset can be used (Type /? or /help for list of
IRC commands) |
Dlaczego tak się dzieje? _________________ ~Na wysokościach siedem Hathor westchnęło z ukontentowaniem.~
Śmierć: NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI. JESTEM TYLKO JA.
Półeczka w Bibliotece Minas Tirith
Mój dA
LiveJournal |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaile Strażnik Północy
|
 Wysłany: 25-07-2009 02:52 Temat wpisu: |
|
|
IRC obsługuje emote (/me blabla) w /query ale w tym flash-irc czacie okno prywatnych wiadomości działa chyba trochę inaczej jak klasyczne /query.
Mi się gospoda często wiesza, działa bardzo wolno, wiadomości pokazują się po kilku sekundach Czemu akurat taki flash chat a nie java? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaile Strażnik Północy

|
 Wysłany: 11-02-2010 19:04 Temat wpisu: |
|
|
Fajnie, gospoda chodzi duzo szybciej, ALE, te tla okna z tekstem sa okropne, rozpraszajace, jakies obrazki itd. Nie dalo by sie ich jakos podmienic za normalne kolory? Nic nie widac co sie pisze, az oczy bola..  _________________ 'Here once was light, that the Valar begrudged to Middle-earth, but now dark levels all. Shall we mourn here deedless for ever, a shadow-folk, mist-haunting, dropping vain tears in the salt thankless Sea?' |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sirielle Ontalómë / Administrator

|
 Wysłany: 11-02-2010 19:13 Temat wpisu: |
|
|
W Google Chrome wyskakuje:
Kod: |
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tolkien/domains/forum.tolkien.com.pl/public_html/chat/flashchat.p hp:15) in /home/tolkien/domains/forum.tolkien.com.pl/public_html/includes/session s.php on line 361
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tolkien/domains/forum.tolkien.com.pl/public_html/chat/flashchat.p hp:15) in /home/tolkien/domains/forum.tolkien.com.pl/public_html/includes/session s.php on line 362 |
_________________ Portfolio|dA|Last.fm
Á mahta Valarauko! Áva usë! Aaaaaaaarrrgh, á entula!!!
Nelyafinwë żyje! I już zna Zasady forum (MiniFAQ), a Ty?
Przymierze AntySzczerbowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaile Strażnik Północy

|
 Wysłany: 11-02-2010 19:17 Temat wpisu: |
|
|
Juz mi sie udalo pozbyc tego ohydnego tla.. _________________ 'Here once was light, that the Valar begrudged to Middle-earth, but now dark levels all. Shall we mourn here deedless for ever, a shadow-folk, mist-haunting, dropping vain tears in the salt thankless Sea?' |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nero Członek Kompanii Thorina

Nieobecny(a): Wędruję po Sferach...
|
 Wysłany: 23-04-2010 18:44 Temat wpisu: |
|
|
Istnieje jakiś klient do Gospody? Zawsze jak tam wchodzę, to Gospoda obciąża kompa, przez co wszystko woooolno chodzi... _________________ Non timebo mala
Libera te ex inferis
Si Deus pro nobis, quis contra nos? |
|
Powrót do góry |
|
 |
elfy Administrator

|
 Wysłany: 26-04-2010 10:39 Temat wpisu: |
|
|
Nie ma. Gospoda jest we Flashu.
Przeglądałem jakiś czas temu oprogramowanie czatów i albo kosztują kilkaset dolców albo niczym w obciążeniu nie różnią się od Gospody albo wymagają możliwości uruchamiania servletów javy.
Jak komuś wpadnie coś w oko to może zapodać. _________________ "Sprawiedliwość jest dobra i nie pragnie dalszego zła, lecz może sprawić, że zło już uczynione działa nadal i nie powstrzyma go przed wydaniem owocu smutku"
Manwë |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|