Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sevolas Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 14-02-2002 12:33 Temat wpisu: Wiek lub rok urodzenia w profilu |
|
|
Wybaczcie drogie elfy moją nadaktywność, ale nowy tu jestem i pomysły mam jeszcze świeze.
Myślę, ze wartościową informacją byłby wiek dyskutantów. Postuluję wprowadzenie takiego pola w publicznym profilu. Wiem, ze forum jest moderowane (i dobrze) dzięki czemu odsiewa sie zgrywusów, ale mimo wszystko byłoby fajnie znac np. przecietna wieku uczestników forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elfy Administrator

|
 Wysłany: 14-02-2002 14:26 Temat wpisu: |
|
|
może i by się przydało, może kiedyś się pojawi ale czy Wolne Ludy by tam coś wpisywały? to tak jak z polem "Skąd" jedni wpisują prawdę, inni nic a inni Poland
tak to już jest z tymi którzy mają wolny wybór - robią co chcą i nie można ich opanować , ech te moje totalitarne zapędy
ale jak będę miał (?) czas to dodam takie pole
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adan Homo sapiens mediterralis

|
 Wysłany: 14-02-2002 17:45 Temat wpisu: |
|
|
elfy napisał(a): |
ale czy Wolne Ludy by tam coś wpisywały? to tak jak z polem "Skąd" jedni wpisują prawdę, inni nic a inni Poland
|
I kto to mówi?
I jeszcze inni wpisują Galadhrest, Valinor, Moczary? Może ktoś wyjaśnić gdzie to? To gdzieś w Polszcze? Czy może za granicą?
A tak poza tym jakby wprowadzić mus wypełniania wszystkich pól formularza to i tak część osób pisałaby nieprawdę. _________________ Pleasant is sleep near running waters,
No memories.
Silence comes out of the mountain,
Night of fears.
Finding my way through the dark black forest,
Where the sun never shines,
Dew is the sweat of the nightingales,
Toiling all night, singing.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
the_Aragorn Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 25-02-2002 22:59 Temat wpisu: |
|
|
Wypraszam sobie, ja wpisałem i nawet wspominałem coś o uzupełnianiu tego pola.
Ale wracajÄ…c do tematu, ta po pierwsze lepiej date, bo wiek ciÄ…gle siÄ™ zmienia.
po drógie - jestem za, będę przynajmiej wiedział, żeby nie wyśmiać przypadkiem kogoś dwa razy starszego ode mnie. _________________ He turned from that path a long time ago.
He has chosen exile...
!! mÃn echedithar úm !! mÃn peliathar úm !! |
|
Powrót do góry |
|
 |
eulidea Mieszkaniec Shire

|
 Wysłany: 02-03-2002 15:36 Temat wpisu: |
|
|
the_Aragorn napisał(a): |
po pierwsze lepiej date, bo wiek ciÄ…gle siÄ™ zmienia.
po drógie - jestem za, będę przynajmiej wiedział, żeby nie wyśmiać przypadkiem kogoś dwa razy starszego ode mnie.
|
popieram...
zawsze lepiej z kim się rozmawia.bo czasem osobka jest w takim wieku.. ze nie rozumie co się chce jej w jakiś tam sposób przekazac...wiem że to brzmi lekko dwuznacznie ale nic nie poradze.. _________________ Euli-Eutherpe czyli ta, co Elfem chciałaby być  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|