"Tak to już jest, że o życiu szczęśliwym i radosnym nie ma wiele do powiedzenia, dopóki się nie skończy. Podobnie też cudowne i piękne dzieła same są swoimi pomnikami, dopóki istnieją i można je oglądać, a dopiero wtedy, gdy są zagrożone lub na zawsze zniszczone, zaczyna się je opiewać w pieśniach." O Doriath przed nastaniem Słońca i Księżyca, Silmarillion
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Elbereth Weteran Bitwy Pięciu Armii

|
 Wysłany: 26-05-2017 14:25 Temat wpisu: |
|
|
Kamila napisał(a) (zobacz wpis): |
Elbe, a wybierasz się może? Fajnie by było Cię zobaczyć! |
Dziekuję Kamillko Musiałabym wziąć dwa dni urlopu, bo niemiecki rok szkolny kończy się dopiero 21 lipca, więc szczerze mówiąc miałam wczoraj etap zastanawiania się, czy warto, ale skoro nie mam szansy nawet dowiedzieć się, co właściwie w tym roku na tfie będzie, to chyba nie warto  _________________ Show me the flowers invisible
Sing me the hymns inaudible
The wind is my voice
The moon is my heart
Come find me
I'm on every hills and fields
I'm here |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ominous Ogarniacz nieogarniających

|
 Wysłany: 26-05-2017 22:26 Temat wpisu: |
|
|
Wydzieliłem temat, żeby już nie było żadnych wątpliwości, że TF jest, był i będzie
A na serio, nasze tegoroczne logo:
Ten obrazek znajduje się na serwerze forum i został załadowany przez jego użytkowników. Zaloguj się żeby go obejrzeć.
|
Więcej informacji, poza terminem i miejscam na razie nie mamy, bo program się jest właśnie w etapie tworzenia
Na pewno możemy obiecać w sobotę Spektakl muzyczny Pojedynek na Pieśni na deskach Mokisowskiego teatru Który w tym roku pod skrzydła wzięła Niuch.
Staramy się zrobić rok bardzo taneczny i muzyczny
Elbereth napisał(a) (zobacz wpis): |
Musiałabym wziąć dwa dni urlopu, bo niemiecki rok szkolny kończy się dopiero 21 lipca, więc szczerze mówiąc miałam wczoraj etap zastanawiania się, czy warto, ale skoro nie mam szansy nawet dowiedzieć się, co właściwie w tym roku na tfie będzie, to chyba nie warto
|
No wiesz co, Elbe, teraz to się poczułem dotknięty, dwa lata w Hamburgu siedzę więc masz informacji źródło bardzo blisko  _________________
<I'm not good, I'm not nice, I'm just right.>
"Nawet jak jest obłędnie wesoły, to jest bezuczuciową szują."
Nie pytaj, co Tolk-Folk może zrobić dla Ciebie, ale co Ty, Anonymous możesz zrobić dla Tolk-Folku!
czuwa! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elbereth Weteran Bitwy Pięciu Armii

|
 Wysłany: 27-05-2017 00:33 Temat wpisu: |
|
|
Cytat: |
No wiesz co, Elbe, teraz to się poczułem dotknięty, dwa lata w Hamburgu siedzę więc masz informacji źródło bardzo blisko Język Jestem rozwalony
|
W takim razie trzeba będzie w końcu się jakoś spotkać nad, eigentlich, Elbe
A poważnie, jako, że nie jestem fanką facebookowych grup i w ogóle, trochę wyszłam z tematu, no i trochę lat minęło itp. itd. ale co ja tam będę. Jakbyście potrzebowali jakiegoś wsparcia w muzycznych kwestiach, to dawać znać na pw
Logo wygląda super! _________________ Show me the flowers invisible
Sing me the hymns inaudible
The wind is my voice
The moon is my heart
Come find me
I'm on every hills and fields
I'm here |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ominous Ogarniacz nieogarniających

|
 Wysłany: 28-06-2017 17:24 Temat wpisu: |
|
|
Hej!
W tym roku, jak i w latach ubiegłych, będzie możliwość zamówienia koszulki TFowej.
Wracamy do firmy sprzed dwóch lat (Święta Bram Lata), gdyż naszym zdaniem jakoś wykonania była tam najlepsza.
Nadruk będzie zrobiony sitodrukiem, więc będzie trwały. Wszystkich chętnych proszę o wpisanie się do formularza poniżej:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BEw13ROS_QLQvF6iVPgeYtrMEqsRMU6 00LQ_8PDK-rs/edit#gid=0
Zgłaszać chęć zakupu można tylko do czwartku, 30 czerwca 2017, godz. 23:59
Cena jednej koszulki: 28 zł
Kilka pomocnych informacji:
1. Rozmiarówka koszulek męskich/unisex
https://www.jmcotton.pl/product/17/T-shirt-meski-ApacheColor
2. Rozmiarówka koszulek damskich
https://www.jmcotton.pl/product/161/Koszulki-Damskie-ApacheLady
3. Wpisz w rubrykach pod danym rozmiarem, ile sztuk chcesz i jaki model – np. 2/damskie, 2/Unisex
4. Zdjęcie jest na razie poglądowe – nie wiemy jak duży nadruk uda się osiągnąć, ale oczywiście chcemy jak największy.
Ten obrazek znajduje się na serwerze forum i został załadowany przez jego użytkowników. Zaloguj się żeby go obejrzeć.
|
czuwa! |
|
Powrót do góry |
|
 |
leszli Członek Kompanii Thorina

|
 Wysłany: 28-06-2017 18:34 Temat wpisu: |
|
|
Omi, super, że z takim wyprzedzeniem, już się bałem, że w ostatniej chwili będzie info.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sirielle Ontalómë / Administrator

|
 Wysłany: 30-06-2017 14:07 Temat wpisu: |
|
|
Ominous napisał(a) (zobacz wpis): |
Zgłaszać chęć zakupu można tylko do czwartku, 30 czerwca 2017, godz. 23:59 |
A nie piątku? Przydałby mi się jeszcze jeden dzień przed weekendem, ale chyba jednak dziś jest piątek  _________________ Portfolio|dA|Last.fm
Á mahta Valarauko! Áva usë! Aaaaaaaarrrgh, á entula!!!
Nelyafinwë żyje! I już zna Zasady forum (MiniFAQ), a Ty?
Przymierze AntySzczerbowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zair Ugru-nad Strażnik Północy

|
 Wysłany: 02-07-2017 10:47 Temat wpisu: |
|
|
Kto się jeszcze nie wpisał do zamówienia, proszę o niezwłoczne wpisanie
Jutro rano składam zamówienie, stąd zapisy przyjmuję do 3 lipca do godz. 7 rano.
Jesli ktoś z jakichś przyczyn nie może się wpisać, proszę o sms-a pod numer 731 666 227  _________________ Ten nieruchomy już jest martwy, ten, który się rusza, przeżyje.
Żaden człowiek nie może się bronić bez ryzyka.
- J. Liechtenauer
----
Nasz azyl dla zwierząt
shadow of mind
galeria DA
półka w Bibliotece
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamila Członek Kompanii Thorina
|
 Wysłany: 02-07-2017 12:39 Temat wpisu: |
|
|
A gdzie i do kiedy wpłata? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale
|
|