Wysłany: 22-07-2013 07:21 Temat wpisu: XV Tolk Folk - zdjęcia
https://picasaweb.google.com/earame/TF2013 Na początek prawie 400 moich zdjęć z XV Tolk Folku _________________ "In that vast shadow once of yore
Fingolfin stood: his shield he bore
with field of heaven's blue and star
of crystal shining pale afar."
J.R.R Tolkien "The Lays Of Beleriand"
Zaglądajcie na stronę grupy Zaś do wrzucających tam zdjęcia mam prośbę, by jednak mimo wszystko dodali linki do galerii i tutaj na forum _________________ Portfolio|dA|Last.fm Á mahta Valarauko! Áva usë! Aaaaaaaarrrgh, á entula!!!
Nie wiem ile grali razem, przy mnie zagrali tylko 2 razy, później musiałam wracać z pola. Jeśli ktoś nakręcił coś więcej podzielcie się Podobnie ze skrzypcami w busie i w trakcie wieczoru Istarich - może ktoś coś nagrał? Busem z parku nie jechałam, a w piątek muzyka umilała nam z oddali prelekcje, ale być w 2 miejscach jednocześnie się nie dało. Szkoda, że JRRT nie dał nam Quendim zdolności bilokacji, przydałaby się
Kilka zdjęć:
Ten obrazek znajduje się na serwerze forum i został załadowany przez jego użytkowników. Zaloguj się żeby go obejrzeć.
Ktoś mi napisał "Cudo" i "Bestia" na zakurzonym samochodzie, bardzo mi miło Niestety musiałam umyć auto, ale uwieczniłam napisy
Ten obrazek znajduje się na serwerze forum i został załadowany przez jego użytkowników. Zaloguj się żeby go obejrzeć.
Na koniec widok z Twierdzy w Srebrnej Górze, którą małą grupką zwiedziliśmy w piątek. Przy okazji uczestnicy TFu 2003, który się tam właśnie odbywał podzielili się z nami wspomnieniami
Pozdrawiam i Błogo Sławię Was wszystkich Tolk Folkowicze !!! _________________ Tomorrow all will be known, and You're not alone
So don't be afraid, in the dark and cold
'Cause the bards' songs will remain
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale