Szukałam i nie znalazłam wątku o tym zespole, choć może coś przeoczyłam. Jeśli tak, to przepraszam
Narsilion to hiszpańska grupa grająca podgatunek darkwave - ethereal skąpany z neofolkiem. Założona w 2000 roku jako Aranmanoth, zmieniła nazwę na obecną w 2002. Głównymi twórcami zespołu są Sathorys Elenorth(współtwórca m.in Der Blaue Reiter, Ordo Funebris) i zagadkowa Lady Nott. Narsilion, we „Władcy Pierścieni” to pieśń opisująca powstanie Słońca i Księżyca z ostatniego owocu i kwiatu Dwóch Drzew Valinoru.
Dodawanie obrazków na forum(nie linkujemy do obrazków w Internecie jeżeli można dodać je w jeden z poniższych sposobów)
_________________ "Sprawiedliwość jest dobra i nie pragnie dalszego zła, lecz może sprawić, że zło już uczynione działa nadal i nie powstrzyma go przed wydaniem owocu smutku"
Manwë
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników w tym dziale Nie możesz ściągać plików w tym dziale