Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
błyskotka Mieszkaniec Shire
|
 Wysłany: 03-01-2010 13:32 Temat wpisu: Książka z autografem? |
|
|
Nie wiem, czy umieszczam ten temat w odpowiednim miejscu, ponieważ nie miałam czasu przejrzeć forum w poszukiwaniu podobnego. Założyłam go, bo potrzebuje informacji: Czy może ktoś słyszał, czy istnieje jakakolwiek książka Tolkien z autografem jego bądź jego syna? Pilnie potrzebuję odpowiedzi. Proszę, pomóżcie |
|
Powrót do góry |
|
 |
karola2910 Mieszkaniec Shire
|
 Wysłany: 27-01-2010 17:19 Temat wpisu: |
|
|
Słyszałam kiedyś, że Tolkien dowiedział się, że istnieje prawdziwy Sam Gamgee i ofiarował mu "Władcę Pierścieni" ze swoim autografem. Nietety nie wiem, czy ta książka jest na sprzedaż i w czyim aktualnie jest posiadaniu.
Pozdrawiam !  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alqualaure Weteran Bitwy Pięciu Armii

Nieobecny(a): Błąkam się pewnie po świecie, Númello Rómenna ar Formello Hyarmenna ;)
|
|
Powrót do góry |
|
 |
błyskotka Mieszkaniec Shire
|
 Wysłany: 31-01-2010 11:54 Temat wpisu: |
|
|
Bo właściwie książki poszukuję dla przyjaciela (l.19), chciałabym dać mu coś nietypowego i stąd pomysł na książkę z autografem, ponieważ większość dzieł Tolkiena on posiada, ale jak widzę trudno dostać coś takiego. A może Wy mi doradzicie, co mam kupić?. |
|
Powrót do góry |
|
 |
CHOMIK666 Członek Kompanii Thorina
|
 Wysłany: 23-10-2012 08:59 Temat wpisu: Widziałem |
|
|
Temat trochę już nie aktualny, ale widziałem parę miesięcy temu jedną z książek (nie pamiętam dokładnie co do było)Tolkiena z autografem. Kosztowała bagatela 30 000 zł |
|
Powrót do góry |
|
 |
|