"Taka jest bowiem świata natura, że to, co znajdujemy - musimy utracić, jak ci, których łódź płynie po wartkim strumieniu...." , Władca Pierścieni
pokaż tylko ten wpis |
Temat: Władca Pierścieni: Gra Strategiczna. |
Autor |
Wiadomość |
khamull Mieszkaniec Shire

|
Wysłany: 02-10-2008 17:29 Temat wpisu: |
|
|
Rudlis napisał(a) (zobacz wpis): |
khamull napisał(a): |
muszę Ci szczerze powiedzieć[napisać], że Rohanem za dużo nie ugrasz Język [...chyba, że lubisz ten koński klimacik - to co innego] |
Z tego miejsca chciałbym zaprotestować stwierdzeniu iż Rohanem nie da się nic ugrać. Może nie ma jakiejś super piechoty ale oszczepy trafiające na 4+ robią swoje, konnica też jest miażdżąca. |
...miażdżąca to jest różnorodność rohańskich jednostek ten jeden atak więcej przy szarży zbytniego wrażenia [na mnie] nie robi [podobnie jak oszczepy]. Jest jednak nadzieja; Helm Żelaznoręki
Rudlis napisał(a) (zobacz wpis): |
Ogólnie nie ma armii nie grywalnej, każdą da się osiągnąć sukces tylko niektórą łatwiej, a inną trudniej. Sam gram Angmarem i wiem co to znaczy trudna armia. Lecz mój kolega przerzucił się na rohan i wygrywa dużą większość bitew( gra w lotra jakieś 5 lat). Ogólnie rzecz biorąc wszystko zależy od taktyki oraz doświadczenia gracza. Więc stwierdzenie "tym się nie da grać" itp jest dużym błędem.
Pozdrawiam  |
...no dobra, Angmar też jest słaby [ale klimacik ma] xD , a zależy niewypowiedzianie dużo od kości
Pozdrawiam również  |
|
|
|
 |
|
|